Afbeelding

Informatieavonden Stichting Parkmanagement Laarbeek

NULL

Informatieavonden Stichting Parkmanagement Laarbeek


Onlangs werd Stichting Parkmanagement Laarbeek opgericht. Deze parkmanagementorganisatie inventariseert en realiseert collectieve wensen van, voor en door ondernemers op de Laarbeekse bedrijventerreinen.

Stichting Parkmanagement Laarbeek is een initiatief van Stichting BedrijvenBelangen Laarbeek. Het bestuur bestaat uit voorzitter Frank van Asten, secretaris Guus Gijsbers en penningmeester Mark van Oosterhout. Daarnaast mag de organisatie rekenen op veel enthousiasme van kwartiermaker Frits Rutten en de ‘parkmanagementambassadeurs’: gevestigde ondernemers uit Laarbeek. Op het nieuwe bedrijventerrein Bemmer IV is het parkmanagement verplicht ingesteld. Alle ondernemers op de overige bedrijventerreinen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout kunnen zich vrijwillig aanmelden.

Parkmanagement Laarbeek heeft diverse informatieavonden op de terreinen georganiseerd waarop de doelen en mogelijkheden van het parkmanagement worden uitgelegd, maar waar er nadrukkelijk ook naar uw wensen en ideeën wordt geluisterd. De data zijn als volgt:

Maandag 22 april: Aarle-Rixtel, 17.00-18.30u, De Dreef, de Duivenakker 76
Dinsdag 23 april: Beekerheide Beek en Donk, 17.00-18.30u, Leenders RVS, Beekerheide 4
Maandag 13 mei: Bemmer Beek en Donk, 17.00-18.30u, Van der Vrande Bouwmachines, Bosscheweg 26
Woensdag 15 mei: Lieshout & Mariahout, 17.00-18.30u, Respo Repair Service, De Stater 42, Lieshout

U bent van harte welkom op de informatieavond op uw terrein. U kunt zich aanmelden via info@parkmanagementlaarbeek.nl. Vermeld bij uw aanmelding ook op welke avond u aanwezig zult zijn. Meer informatie: www.parkmanagementlaarbeek.nl