Gratis: wekelijkse Bootcamp in de Muziektuin

Sportnieuws

Gratis: wekelijkse Bootcamp in de Muziektuin


Beek en Donk – Ook al is de gezondheidsrace 2011-2012 afgelopen, Gezondheidsteam Beek en Donk – het winnende team – gaat gewoon door met het organiseren van gezonde activiteiten voor de Laarbeekse bevolking.

Hun doel is om zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde manier gratis te laten sporten. Daarom houdt Gezondheidsteam Beek en Donk vanaf maandag 22 april elke maandagavond tot de zomervakantie een Bootcamp in de muziektuin. Vorig jaar hebben zij dit ook eenmalig georganiseerd. Het was toen een groot succes, waardoor er nu een vervolg plaatsvindt.

Een Bootcamp is volgens verschillende onderzoeken dé fitnesstrend van dit moment. Het is een workout ter bevordering van conditie en spierversterking en het vindt heerlijk in de buitenlucht plaats.

De Bootcamp start op maandag 22 april om 19.00 uur in de Muziektuin in Beek en Donk en vindt plaats onder deskundige leiding van Sportcentrum Coach. Iedereen is van harte welkom om op maandagavond gratis deel te nemen aan dit sportuurtje.

Gezondheidsteam Beek en Donk hoopt op een grote opkomst en deelname, zodat zij ook na de zomervakantie hier mee door kunnen gaan. Opgave niet noodzakelijk, wel wenselijk, e-mail naar famheid@onsmail.nl. Meer informatie is te verkrijgen via Brigitte Brookhuis 06-23899089