Leeftijdsgrens PLUSh OUTDOOR

NULL

Leeftijdsgrens PLUSh OUTDOOR


Laarbeek – De organisatie van PLUSh OUTDOOR heeft veel reacties binnengekregen aangaande de leeftijdgrens. Vermeld wordt dat PLUSh OUTDOOR speciaal wordt georganiseerd voor de jeugd uit Laarbeek met als doelgroep het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar.

In allerlei berichten staat aangegeven de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Misschien niet handig, maar hier is doelbewust voor gekozen. Deze communicatie voorkomt volgens Johan Frenken, één van de initiatiefnemers, nog meer vragen. De jeugd dient zich verplicht te legitimeren met een schoolpas of identiteitskaart welke bij de ingang moet worden getoond. We laten alleen jeugd binnen vanaf het voortgezet onderwijs waarbij een leeftijd van 13 jaar als eerste opkomt. Er zijn echter ook 12-jarigen die al op het voortgezet onderwijs zitten. Deze zijn op vertoon van hun schoolpas van het voorgezet onderwijs ook van harte welkom.

Hoewel er in de voorverkoop al veel kaartjes verkocht zijn, zijn er toch nog voldoende kaarten beschikbaar. Deze zijn te koop in het Dorpshuis in Lieshout en bij Catti Baks van Tienerwerk De Boemerang Beek en Donk.

De entreekosten zijn €3,- per persoon. Leden hebben toegang voor €1,- op vertoon van hun membercard. Let op de diverse winacties, waarbij gratis kaarten verloot worden!

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers en voor de aankleding van het festival (grote knuffels). Dit kleinschalige festival voor ca. 200 tieners speelt zich af bij Scouting Lieshout/Mariahout aan de Herendijk 7 in Lieshout. De ingang van het scouting-terrein is te bereiken via het voetbalterrein, sportpark de Luijtelaar. De fietsen kunnen op het terrein worden geparkeerd. Er wordt geen alcohol geschonken en tieners ouder dan 15 jaar worden niet toegelaten. Er wordt gecontroleerd ook op alcohol aan de deur, en gebruikers zullen worden geweigerd. Het terrein gaat open vanaf 20.30 uur en om 23.30 uur is het feestje weer afgelopen. Zorg dat je erop tijd bent, vol=vol. Kijk ook op www. tienerwerklaarbeek.nl.

Win kaarten voor PLUSh OUTDOOR!

MooiLaarbeek mag vijf kaarten verloten voor PLUSh OUTDOOR. Mail het goede antwoord op onderstaande vraag naar redactie@demooilaarbeekkrant.nl en maak kans op één van deze kaarten!

Voor de hoeveelste keer wordt PLUSh OUTDOOR gehouden?