Afbeelding

After Beats bij Tienerwerk Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Met de carnaval nog in de benen wordt dit bericht geplaatst. Wellicht heb je zelf ook veel carnaval gevierd en ben je nog lang niet klaar. Dat kan! Want op 20 februari is het weer After Beats bij Yammas Mariahout. Daar kun je nogmaals los gaan en terug denken aan de carnavalssfeer van 2016. Want wat was deze weer gezellig. De zaal wordt nogmaals uitgedost met het thema carnaval, zodat het carnavalvirus kan herleven.

Nodig je vriend of vriendin uit en koop een van de kaartjes bij de verkooppunten: Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout, Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout en IJssalon de verrassing Heuvelplein 99 in Beek en Donk. Kaarten zijn daar te verkrijgen voor € 2,50.

Tevens is Afterbeats het tweede evenement in het kader van Expeditie Laarbeek. Cendra, De Boemerang, &RG-Teens en Yammas organiseren ieder een activiteit waar ze de jeugd van elkaar uitnodigen. After Beats is de beurt van Yammas, waar we eerder de Halloweentocht van Cendra hadden. Na After Beats is de beurt aan &RG Teens. Daarnaast is de uitdaging dat de tieners vooral ook leeftijdsgenoten betrekken die nog niet bekend zijn bij tienerwerk. De activiteiten zijn sportief, creatief, sociaal of muzikaal van aard. De tieners kunnen hun eigen fantasie, energie, wensen en ideeën kwijt in Expeditie Laarbeek via info@tienerwerklaarbeek.nl of via een bericht via de Facebooksite. Tienerwerk Laarbeek zal dan contact met je opnemen. After Beats is een initiatief van de 4 Tienerwerken binnen Laarbeek: Yammas, Cendra, &RG Teens en de Boemerang. De gezamenlijke Tienerwerk disco’s zijn speciaal voor de bezoekers van het voortgezet onderwijs.

Het buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 in Mariahout. After Beats start om 20.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Er wordt gecontroleerd op ID/schoolpas bij binnenkomst. Hou dus de website in de gaten voor meer info: www.tienerwerklaarbeek.nl.