Het wordt Gans spannend in Ganzegat

NULL

Het wordt Gans spannend in Ganzegat


Aarle-Rixtel – Met rasse schreden nadert de start van het nieuwe carnavalsseizoen voor de Stichting organisatie carnaval Ganzegat. Dit is op zaterdag 2 november. De voorbereidingen zijn in volle gang en de schouders worden er weer onder gezet om carnaval in de nieuwe locatie bij de Vrienden tot een succes te maken.

Wie wordt de nieuwe prins van Ganzegat 2014?
Op 2 november neemt men op het bordes van de Couwenbergh afscheid van prins Riny den Uurste en prinses Jenny. Zij hebben het afgelopen jaar op enthousiaste wijze de carnavalskar getrokken. I.v.m. de viering van Allerzielen zal de onthulling van de nieuwe prins een uurtje later plaatsvinden. Rond de klok van 20.30 uur zal men afscheid nemen van prins Riny en prinses Jenny, grootvorst Celio en de dansmariekes. Na drie jaar maken zij plaats voor nieuwe club dansmariekes. Om 21.11 uur zal de nieuwe prins carnaval van Ganzegat bekendgemaakt worden. Bij slecht weer vindt deze happening plaats in café-zaal de Vrienden.

Eerder gaven we al de volgende hints: 1. Hij is een echte Aarle-Rixtelnaar, 2. Hij heeft kinderen, 3. Je ziet hem bijna overal, 4. We blijven lachen, 5. Wat moet dat moet dan maar, 6. Hij kan wel fietsen, 7. Mensenmens, 8. Onderhoudend, 9. Heeft iets met water. Volgende week voegt men daar hint nummer 10 aan toe.

Om het nog makkelijker te maken geeft men ook nog eens elf mogelijke kandidaten: 1. Gerrie Hagelaar, 2. Marcel Zijp, 3. Karel vd Heijden, 4. Ton Schepers, 5. Ruud vd Weijer, 6. Jan Willem van Dijk, 7. Stephan Smits, 8. Maarten Raaijmakers, 9. Ad Chatrer, 10. Hein van Brug, 11. Hans Beekmans. Wie o wie van deze elf kandidaten zal het worden?

Denkt u het te weten? Vul dan snel de lijsten voor het prinsraden in bij Groente en fruit v/d Heuvel, café van Bracht, kantine ASV’33, Grand Café Stout, Edelsmid Johan van Bakel, Bloom, de Dreef, Tamoil Tankcentre en snoepwinkel Jantje. Er worden onder de winnaars 2 x 2 VIP kaarten verloot voor de Ganzekwekavonden. Deelname aan het prinsraden kost slechts €1,00 per keer dat men meedoet.

Nieuwe site
De laatste tijd is er hard gewerkt aan een nieuwe site van de Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat. Vanaf eind oktober zal deze in de lucht zijn. Kijk dus op www.ganzegat.nl, hier vindt men het laatste nieuws.