Mariahout onderuit tegen BEVO

NULL

Mariahout - Na één minuut spelen stond Mariahout op het eigen sportpark al met 0-1 achter tegen BEVO uit Beringe. Na een helft spelen stonden de Marianen al met 0-4 achter. In de 2e helft wisten ze nog wat terug te doen, waarna de wedstrijd in een 2-5 stand eindigde.

Rob Minten scoorde de openingstreffer voor de bezoekers. Daarna bleven de Limburgers sterker. Na twintig minuten knalde Eric Minten de 0-2 binnen . Mariahout had geen antwoord op de dieptepasses van BEVO, waardoor het na een half uur 0-3 voor BEVO stond, na een goal van Kevin Vossen. Hij stond alleen voor de keeper en faalde niet. De eerste helft werd voor Mariahout nog erger. Luc Simons zorgde voor de 0-4 uit een corner.

De tweede helft verliep voor Mariahout beter. Na een paar kleine kansen, scoorde Luuk Leenders de eerste treffer voor Mariahout, via een mooie pass van Wim van den Heuvel. Roy van Zutphen bracht Mariahout tien minuten voor tijd nog beter in de wedstrijd. Hij trapte de bal vlak na de stuit het doel in: 2-4. Het sluitstuk was voor BEVO. Sjors van Horen schoot een vrije trap binnen: 2-5.