Muziek verbindt!

Muziek

Muziek verbindt!



Laarbeek - Bent u een nieuwe inwoner van Laarbeek? Dan is deze middag ideaal om dorpsgenoten te leren kennen! Op zondag 16 november houdt team The Shooters van de gezondheidsrace Laarbeek een gratis djembé workshop. De middag staat in het teken van het motto: ‘Muziek verbindt’.


De taal van de muziek verstaat iedereen, en of u nu actief of passief mee doet, iedereen is van harte welkom. De djembé workshop wordt gegeven door Joyce de Haas van de djembégroep ‘Aya Akoma’ uit Helmond. Onder leiding van deze professional kunt u kennis maken met deze Afrikaanse muziek. De djembé is een vaas-trommel die voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. In West-Afrika wordt het veel gespeeld in Mali, Senegal, Ivoorkust en Guinee.

Wilt u aanwezig zijn bij het spectaculaire eindevenement van The Shooters? waar vooral gezelligheid centraal staat, dat kan! De Djembé workshop vindt plaats op zondag 16 november van 14.00 tot 16.30 uur in Herberg ’t Huukske in Beek en Donk. Kijk voor meer informatie op www.gezondbeekendonk.nl. Mailen kan naar djembe@gezondbeekendonk.nl of neem contact op via tel. 06-83113078.