Afbeelding

Sfeervolle Kerst-inn Sparta

NULL

Sfeervolle Kerst-inn Sparta’25



Beek en Donk – Bij voetbalvereniging Sparta’25 uit Beek en Donk vond 18 december in het in kerstsferen gehulde clubgebouw de jaarlijkse Kerst-inn plaats.


De aanwezigen werden ontvangen met een lekkere glühwein. Gedurende de avond werden diverse hapjes geserveerd. Natuurlijk is er veel nagepraat over het afgelopen jaar en zijn de negatieve, maar vooral de vele positieve gebeurtenissen bij Sparta’25 de revue gepasseerd.

Een belangrijke gebeurtenis tijdens de Kerst-inn is de huldiging van de jubilarissen. Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn. Degene die er wel waren werden allen persoonlijk toegesproken door voorzitter Brechje Biemans. Vervolgens werd een pen of speldje uitgereikt en uiteraard een bos bloemen. De jubilarissen kregen daarbij een groot applaus van de vele aanwezigen.

Foto: Vlnr staand: Paul Raaijmakers (40), Wim Faassen (25), Arno Vermeulen (25), Tiny van de Vorst (60), Eric van Vegchel (40) en Jan van Schijndel (60). Vlnr zittend: Carla Schoonings (25), Theo van den Heuvel (50) en Jan van Hout (60).