Jubileumconcert Zanggroep Zingiz

Muziek

Jubileumconcert Zanggroep Zingiz


Beek en Donk - De dames van Zanggroep Zingiz hebben de lente al in hun bol. Ze zijn druk aan het repeteren voor het aankomende jubileumconcert. 12,5 jaar geleden hebben een 10-tal gezellige, muzikale dames besloten om wekelijks eens een lekker partijtje te gaan zingen. Dat dit destijds een goed idee is geweest blijkt inmiddels wel.


Zanggroep Zingiz is in Laarbeek (en zelfs daarbuiten) een bekend en veel gevraagd koor geworden. Ze bestaan inmiddels uit een 30-tal vrouwen die het heerlijk en ontspannen vinden om te zingen. Het repertoire is zeer divers, van Nederlandstalige nummers, tot Engelse popsongs… van prachtige ballads tot Zweeds, Spaans en Italiaanse nummers.

Omdat het koor dit jaar haar 12,5 jarig jubileum viert willen ze de Laarbeekse bevolking weer eens laten genieten van hun mooie muzikale klanken. Op zondag 26 april wordt er daarom een jubileumconcert gehouden in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Naast Zanggroep Zingiz verzorgd ook kinderkoor Kiko een optreden deze middag. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.