Met &RG-Teens/PLUS naar Toverland

NULL

Met &RG-Teens/PLUS naar Toverland


Lieshout - De vrijwilligers van &RG-Teens, tienerwerk Lieshout gaan ter afsluiting van het seizoen met de Lieshoutse tieners naar pretpark Toverland te Sevenum op zaterdag 27 juni. Deze dag is alleen voor de &RG-Teens en &RG-PLUS leden, je bent lid als je een pasje hebt.


In verband met busvervoer is er een beperkte deelname (vol is vol ), inschrijven kan alleen als bestaand lid en voor 22 juni. Inschrijvingen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen. De deelnamekosten van deze activiteit bedraagt €12,50 per persoon. Dit is een bijdrage voor entree en vervoer. Op deze dag zijn de consumpties, versnaperingen en maaltijden voor eigen rekening. Men dient zelf zorg te dragen voor een voedzaam lunchpakketje en wat zakgeld.

Dit keer laat men de tieners de hele dag lekker door elkaar schudden, gaan ze de wildwaterbaan af of de achtbaan in. Spanning en sensatie. Jouw &RG-teens vrienden en vriendinnen gaan natuurlijk ook mee. Men dient zich in te schrijven via de website www.energyteens.nl, losse inschrijfformulieren worden niet verstrekt.

Ze vertrekken om 09.00 uur met de bus bij het Dorpshuis. De bedoeling is dat ze rond 19.00 uur weer terug in Lieshout zijn. Niet op tijd, dan mis je de bus!

Het park is kindvriendelijk, men heeft alle vrijheid, de tieners lopen zelfstandig in groepjes zonder begeleiding rond op het park. De leiders van &RG-Teens zijn op een vaste plek binnen het park, goed herkenbaar, aanwezig. Voor meer info over het pretpark kun je ook kijken op www.toverland.nl.