Nieuw partnership tussen VV Mariahout en Energie Collectief

NULL

Nieuw partnership tussen VV Mariahout en Energie Collectief


Mariahout – Voetbalvereniging Mariahout is kort geleden het project Energiecollectief gestart. In dit project is een samenwerking aangegaan met NL Energiecollectief, een onafhankelijk energiecollectief.


NL Energiecollectief, afgekort NLEC, bestaat uit een club energieadviseurs met als doel: “het ondersteunen van particulieren en ondernemers bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis”. Contactpersoon voor v.v. Mariahout is hun lid Dave van Leuken.

NLEC is met haar kennis en kunde in staat haar klanten een zeer scherpe prijs voor stroom en gas te bieden tegen een vast tarief. NLEC is zelf geen energieleverancier, maar speurt naar de laagste tarieven bij bestaande, betrouwbare energieleveranciers (o.m. Essent, Nuon, Eneco, Delta) en sluit bij hen de contracten af. Het doel van het project is om leden en sponsoren van v.v. Mariahout en iedereen die de club een warm hart toedraagt een scherpe prijs voor stroom en gas te bieden en daarnaast de vereniging te steunen.

Door u aan te sluiten bij het collectief kunt u niet alleen jaarlijks flink besparen op uw energienota, met uw deelname steunt u dus ook direct v.v. Mariahout!

Elke nieuwe deelnemer bij NLEC levert namelijk geld op voor de clubkas. Bent u nu al benieuwd of uw energielasten ook omlaag kunnen? Meld u dan geheel vrijblijvend via energiecollectief@vvmariahout.nl. U ontvangt dan een invulformulier. Op basis van de door u ingevulde gegevens berekent Dave van Leuken geheel vrijblijvend wat uw energielasten zullen worden. Een besparing van enkele honderden euro’s is geen uitzondering. U kunt vervolgens besluiten of u zich wilt aanmelden voor het energiecollectief. Enkele bestuursleden zijn u inmiddels voor geweest en hebben de overstap al gemaakt.

Dus doe mee, verdien geld voor jezelf en steun tegelijkertijd de voetbalvereniging!

Tijdens het buurtvoetbal op woensdag-donderdag en vrijdagavond 3, 4 en 5 juni zal Dave van Leuken in de kantine aanwezig zijn om geheel vrijblijvend een oordeel te geven over uw jaarafrekeningen Gas en Elektriciteit. Dus maak een kopie van uw jaarafrekeningen en neem deze mee naar de kantine!

Daarna bepaalt u of u wilt deelnemen aan Energie Collectief. Indien u besluit deel te nemen dan regelt Dave van Leuken de opzeggingen bij uw huidige energieleverancier(s).

Foto: Jeroen de Louw (l) en Dave van Leuken (r)