Afbeelding

Tienerwerk Laarbeek wenst iedereen een fijne vakantie

NULL

Tienerwerk Laarbeek wenst iedereen een fijne vakantie


Laarbeek - Op dit moment zijn de zomervakanties begonnen in het zuiden voor alle scholen en via deze wijze wil Tienerwerk Laarbeek jullie een hele fijne vakantie toe wensen. Tevens een speciale dank voor alle vrijwilligers/begunstigden die het afgelopen schooljaar hun inzet belangeloos getoond hebben bij de evenementen van Tienerwerk Laarbeek. Zonder hun inzet is het niet mogelijk om dit te doen.


Ook voor het volgende schooljaar hebben ze weer van alles in petto en de -Beats evenementen krijgen in de komende periode een spectaculair vervolg waarbij de jeugd van het voortgezet onderwijs, komende uit de kernen Laarbeek, weer alle mogelijkheden krijgen. Zo is er op zaterdag 19 september het eerste Beats evenement genaamd Outdoor Beats waarbij ze hopen dat jullie weer met grote getalen aanwezig zijn. Dit wordt een spectaculair vervolg op het eerste Outdoor Beats evenement van vorig jaar.
Momenteel is Tienerwerk Laarbeek druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement en zoals de naam het al zegt is dit een buitenevenement. Dit evenement wordt gehouden worden aan de achterzijde van de Tienerwerk de Boemerang en mogelijk zie je binnenkort de flyers verschijnen met daarop de complete line-up. De voorverkoop van dit evenement start op 1 september. (daarover later meer)

Voor deze Tienerwerk Laarbeek evenement dien je wel in het bezit te zijn van een geldig schoolpas. Deze schoolpas dient overlegd te worden aan de deur van hun evenementen. Momenteel is het zo dat er ook scholen zijn welke geen schoolpas hanteren maar wel wonen in de kernen van Laarbeek. Graag willen ze in contact komen met hen om een passende oplossing te vinden.
Deze aanmelding kan gaan via hun e-mail adres: info@tienerwerklaarbeek.nl.

Ook op het gebied van social media kun je de evenementen van Tienerwerk Laarbeek in de gaten houden. Jullie krijgen op deze wijze dan ook alle informatie omtrent evenementen, voorverkoop, acties, line up. Daarvoor kun je je aanmelden via facebook: Tienerwerk Laarbeek of via instagram: Tienerwerklaarbeek. Iedereen die vanaf het nieuwe schooljaar naar het voortgezet onderwijs gaat nodigen ze van harte uit om bovenstaande links te volgen.

Tienerwerk Laarbeek is een initiatief van de 4 actieve Tienerwerken binnen de kernen Laarbeek.
Tienerwerk Cendra, Tienerwerk &RG Teens, Tienerwerk de Boemerang en Tienerwerk Yammas.
Fijne vakantie en houdt hen in de gaten voor meer evenementen van Tienerwerk Laarbeek.

?Foto: Tienerwerk Laarbeek