Afbeelding

Tweede editie Color Fun! Laarbeek: nog kleurrijker

Algemeen

Beek en Donk – De tweede editie van Color Fun! Laarbeek vindt plaats op eerste pinksterdag, 15 mei. De thuishaven voor deze kleurrijke gebeurtenis is evenemententerrein De Raagten aan de Otterweg. Dit jaar zijn er twee goede doelen waar een deel van de opbrengsten naartoe gaat. Dit zijn Team Frans (Laarbeekse deelnemers Alpe d’Huzes) en Tienerwerk Laarbeek.

Color Fun!
Color Fun! is een evenement met heel veel kleur. ’s Middags worden de renners tijdens de run bestrooid met kleurenpoeders en ‘s avonds is er een spetterend kleurenfeest met band en dj. Iedereen is bij dit kleurenfeest welkom. Doe je niet mee met de run, dan heb je ’s avonds dus alsnog toegang tot het feest! Dit jaar is er, in plaats van twee routes, maar één route van 3,5 km. Je kunt deze route zowel wandelen als hardlopen. Op maar liefst 5 punten worden de lopers bestrooid met biologisch afbreekbare kleurenpoeders. De echte loopfans kunnen deze route zo vaak lopen als ze willen. De route is voor iedereen toegankelijk, ook voor rolstoelers! Nieuw dit jaar is de ‘Kids Area’, waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven op een heus speelterrein.

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar twee goede doelen uit de gemeente Laarbeek. Dit zijn Team Frans en Tienerwerk Laarbeek. Team Frans is een team uit Laarbeek dat deelneemt aan Alpe d’Huzes.

Team Frans
Frans Megens was ernstig ziek en leed aan longkanker. Hij was sterk, maar kon de strijd niet winnen. Zoon Danny Megens heeft samen met hem nog besloten om ook te vechten tegen kanker. Daarom gaat hij met zijn team de strijd met de Alpe d’Huzes aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankerbestrijding.

Tienerwerk Laarbeek
Laarbeek kent vier verschillende tienerwerken. Dit zijn Yammas (Mariahout), De Boemerang (Beek en Donk), Cendra (Aarle-Rixtel) en &RG Teens (Lieshout). Deze tienerwerken werken steeds meer samen, maar behouden wel ieder hun eigen identiteit. Onder de naam ‘Expeditie Laarbeek’ organiseren ze gezamenlijke activiteiten voor de Laarbeekse jeugd van 10 tot 18 jaar.

Inschrijven
Wil je graag deelnemen aan de tweede editie van deze kleurrijke run? Schrijf je dan snel in via www.colorfunlaarbeek.nl. Deelname aan de run kost €15,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts €7,50. Color Fun! bezorgt je niet alleen een leuke dag, met jouw deelname steun je ook nog eens de bovengenoemde goede doelen!