Fietstocht van Kerk naar Kerk

NULL

Fietstocht van Kerk naar Kerk



Laarbeek - Om de mensen in de nieuwe parochie Zalige Pater Eustachius van Lieshout in de gelegenheid te stellen een kijkje te laten nemen in de diverse kerken van de parochie, wordt er een fietstocht gehouden op zondag 30 augustus 2015 tussen 12.00 en 17.00 uur.


Op deze manier is iedereen die dat graag wil in de gelegenheid om de in gebruik zijnde kerken van Laarbeek te bezoeken en mogelijk ook een kijkje achter de schermen te nemen. Iedere kerk heeft zo zijn eigen bijzonderheden en historie. Om even bij te komen van het fietsen wordt u bij iedere kerk/kapel een drankje en een klein hapje aangeboden, zodat u gesterkt kunt vertrekken naar de volgende kerk. U bepaalt uw eigen route of u volgt de route die bij iedere kerk gratis verkrijgbaar is. Omdat op 15 augustus de weersomstandigheden het niet toelieten dat de lichtprocessie door het park in Mariahout plaatsvond, geeft dit wellicht nu de mogelijkheid om een wandeling door het park te maken en de bijzondere plekken te bezoeken en te genieten van de rust.
Pastoor en parochiebestuur hopen dat velen gebruik maken van deze mogelijkheid om het leven onder en rondom iedere toren te proeven en te ervaren dat het de moeite waard is dat deze kerken er nog steeds voor iedereen zijn.