Drukke start nieuw seizoen BC Mixed

NULL

Drukke start nieuw seizoen BC Mixed


Beek en Donk – Het nieuwe seizoen voor Badmintonclub Mixed is vrijdag 4 september begonnen met de eerste speelavond voor de jeugd en de senioren. In de maand september staat er meteen van alles op het programma: Laarbeek Sportief, de jaarlijkse Mixed Grill en de start van de training en competitie.


Een nieuw evenement waar BC Mixed nauw bij betrokken is, is Laarbeek Sportief! Op zondag 6 september is iedereen uit Laarbeek van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in sporthal d’n Ekker, de Dreef en de Klumper. Veel Laarbeekse verenigingen laten dan samen zien wat het sportaanbod is in onze gemeente. Er zijn stands en er worden ook demonstraties gegevens. Het doel is om sport onder de inwoners van Laarbeek te stimuleren.

Mixed Grill

De traditionele opening van het seizoen van BC Mixed is sinds jaar en dag een heerlijke barbecue avond, de Mixed Grill. Op zaterdag 12 september zal op de vaste locatie weer lekker worden gegeten en gedronken. Maar dat is niet het enige. Natuurlijk zal er weer getafelvoetbald worden, kun je inschrijven voor een nieuw seizoen van de Mixed Manager en wellicht zal ook de X-Box weer flink gebruikt worden.

Training en competitie
Uiteraard moet er ook gesport worden. Na de eerste vrije speelavond op 4 september begint de training voor de jeugd en senioren officieel op vrijdag 11 september. De competitiespelers hebben dan enkele weken om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Dat gaat op 20 september van start voor de jeugd en op 23 september voor de senioren.

Kijk voor meer informatie op www.bcmixed.nl en volg de vereniging op Facebook, Twitter en Instagram.