Voorlichtingsbijeenkomst jeugd- en jongerenbegeleiding

NULL

Voorlichtingsbijeenkomst jeugd- en jongerenbegeleiding


Laarbeek - Moderne jeugd vraagt een professionele begeleiding om de moderne problemen het hoofd te bieden. Het Dorpsplatform houdt samen met ViERBINDEN een voorlichtingsbijeenkomst in de Dreef in Aarle-Rixtel op maandag 12 oktober, van 20.00 tot 22.00 uur.

Over welke problemen hebben ze het dan? Hieronder noemen ze er een paar die iedereen wel zal kennen maar hoe gaan ze daar mee om? Hoe kan men ze voorkomen? Drugs en alcohol, omgaan met agressie, omgaan met pesten, gepest worden, waar kan je terecht als je vragen hebt? Wie kan je helpen? Het Dorpsplatform en ViERBINDEN bieden u professionele hulp aan in de personen van Anneke Merks, Marc Min, Dymphy Jansen en John van de Kimmenade, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Tijdens de avond speelt Helder Theater uit Eindhoven een interactieve rol tussen- en met publiek, waarin u de dagelijkse praktijk van korte afstand kunt gadeslaan en waarin u ongetwijfeld vele momenten en voorvallen kunt herkennen. Een voorstelling die u niet mag missen. De acteurs van Helder Theater laten u zien hoe begeleiding goed en fout kan gaan.

Met een presentatie geven Anneke, Marc, en Dymphy handvatten die u kunt gebruiken bij de begeleiding van jeugd en pubers in uw vereniging, een verantwoordelijke taak waar je niet alleen voor wilt staan. ViERBINDEN en het Dorpsplatform organiseren deze avond voor u, om u van dienst te zijn, zij bieden u hulp aan die u van dichtbij kunt krijgen, als het moet heel snel. Mail naar info@dorpsplatform.nl of amerks@ViERBINDEN.nl.