Afbeelding

Lieshouts Got Talent bij &RG-teens

NULL

Lieshouts Got Talent bij &RG-teens


Lieshout - Het maakt niet uit wat je wil laten zien, of het nu dansen, zingen, goochelen of moppen tappen is. Dit kan op vrijdag 13 november, dan hebben de vrijwilligers van &RG-teens, tienerwerk Lieshout een superleuke avond georganiseerd in het Dorpshuis in Lieshout. Oefen maar vast aankomende dagen, des te groter is de kans dat je met een mooie prijs naar huis toe gaat.


“Kom je in een outfit die bij de act hoort, dan maak je natuurlijk nog meer kans”, verklapt Party Jockey Tim. Voor deze activiteit kun je je aanmelden via de website www.energyteens.nl. Tijdens deze activiteit hopen ze jong Lieshouts talent te kunnen ontdekken. Deze &RG-teens activiteitenavond is bedoeld voor leden met een pasje en deelname is gratis. Bij activiteiten worden geen introducés toegelaten.

Deze activiteit wordt gehouden in Club Energie, de jeugdruimte van het Dorpshuis, welke geopend is vanaf vanaf 19.30 uur. Ben er op tijd bij om het allemaal mee te kunnen maken, want voor je het weet is het 22.00 uur en dan is het weer voorbij. Kijk ook voor foto’s en de agenda op www.energyteens.nl.

?Foto: Club Energie