Wie wordt prins Carnaval Ganzegat?

Algemeen

Aarle-Rixtel - Nog even en het is zover. Op 14 november neemt Carnavalsstichting Ganzegat op het bordes van de Couwenbergh afscheid van prins Cellus den Uurste en prinses Ingrid. Zij hebben het afgelopen jaar op fantastische wijze de carnavalskar getrokken.

De afgelopen weken zijn er in de diverse media weer hints gegeven over wie de nieuwe prins van Ganzegat gaat worden. 1. Tis Unne Jonge, 2. Hij heeft een hutje in Ale, 3. Viert graag carnaval, 4. Nie te moeilijk, 5. Hij is geen bakker, 6. Wat heeft hij met Bakel?

Opnieuw worden hier 3 hints aan toegevoegd: 1. Glas helder, 2. Hij heeft vleugels, 3. Lekker warm.

Om het nog makkelijker te maken geeft de carnavalsstichting u een lijst met 22 namen, waarvan 1 naam de nieuwe prins van Ganzegat wordt: Ad Chatrer, Bart Kersten, Celio van Gerwen, David Verstappen, Frank Smits, Jos v/d Heuvel, Erik Tollens, John v/d Linden, Frans v/d Heuvel, Frank Tops, Hans Beekmans, Hein van Brug, Henry van Veijfeijken, Jurgen Peters, Peter-Jan Swaanen, Richard Kerste, Stephan Smits, Stephan de Mol, Arjen v/d Tillaar, Gerry Hagelaar, Maarten Raaijmakers, Michiel Jansen.

Hint nummer 10 ziet u in De MooiLaarbeekKrant van volgende week, hint nummer 11 hoort u net voor onthulling op het bordes van de Couwenbergh. De aanvang van deze onthulling is 19.30 uur. Na afloop kunt u kennismaken met de nieuwe prins en prinses in Café/Zaal de Vrienden. Deze avond wordt opgeluisterd door de Nikita discoshow, bekend van de carnavalsdagen bij Pullman hotel in Eindhoven en de Dorpsfeesten Aarle-Rixtel.

Nieuwe vlaggen en dassen
Er zijn weer nieuwe vlaggen en dassen van Ganzegat te koop. Ze zijn verkrijgbaar bij de Boerenbond Aarle-Rixtel. Een vlag kost €17,50 en een das kost €15,00. Een pakket van vlag en das koopt u voor de niet normale prijs van €30,00.