Het boerenbruidspaar uit Raopersgat gaat verloven



Algemeen

Lieshout - Als het aanstaande boerenbruidspaar, Raymundus van den Elsen en Antonia van der Aa, slagen voor de beproevingen die de boerenbruiloftorganisatie op donderdag 14  januari, in verzorgingshuis Franciscushof in Lieshout, voor hen in petto heeft, kunnen zij elkaar daar de trouwbelofte doen. Zij worden hierbij ondersteunt door hun getuigen Ceesje en Marianneke Boekweit.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving komt de boer toch echt uit Handel en niet uit de andere regioplaats die om begrijpelijke redenen hier niet nog eens wordt herhaald.

In aanloop naar de bruiloft is de verloving van het boerenpaar in deze doorgaans kille en donkere periode van het jaar een gezellige en interactieve avond voor de bewoners van het verzorgingshuis en omwonenden. 

De voltrekking van het onecht huwelijk is op maandag 8 februari in residentie ‘Het Raopershuis’ aan de Grotenhof in Raopersgat. Deze ceremonie is openbaar en voor iedereen gratis toegankelijk. Om 12.15 uur staat de petazzie gereed. De trouwerij begint om 13.00 uur. Na de carnavaleske inzegening en de receptie is het boerenbal.