Color Fun! gaat Laarbeek opnieuw kleur geven

Algemeen

Laarbeek – Kleur, sportiviteit en fun stonden centraal tijdens de 1e editie van Color Fun! bijna een jaar geleden. 760 enthousiaste deelnemers stonden destijds aan de start en beleefden een geweldige dag. De organisatie mikt met de 2e editie van Color Fun! op circa 1.000 deelnemers. Het Laarbeekse evenement wordt dit jaar op 1e pinksterdag –zondag 15 mei- gehouden.

Wat is Color Fun!?
Color Fun! is zoals wellicht bekend een evenement met heel veel kleur, sportiviteit, feest en gezelligheid. ’s Middags een run waarbij je bestrooid wordt met kleurenpoeders; ‘s avonds een spetterend kleurenfeest! Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Nieuw dit jaar is de 'Kids Area'. Een heus speelterrein voor kinderen waar ze veel plezier kunnen beleven.

Inschrijvingen Color Fun! geopend vanaf 11 februari

Programma
’s Middags staat het evenement in het teken van de runs. Op het evenemententerrein is dan ondertussen van alles te beleven. Gedurende de avond is er weer het grote Color Fun! feest met een band en dj. Kun je niet meedoen met de run? Dan kan je dus ook alleen ’s avonds komen. Ondertussen wordt er buiten de tent op vooraf aangekondigde momenten diverse keren met kleuren gestrooid, wat leidt tot een gezellig, kleurrijk feest voor iedereen die er graag bij wil zijn.

Goede doelen
Voor de 2e editie van Color Fun! zijn door de organisatie twee goede doelen gekozen. Met jouw deelname steun je Team Frans, een groep Laarbeekse deelnemers die aan de Alpe d’Huzes meedoen. Daarnaast steun je ook Tienerwerk Laarbeek. Binnenkort lees je meer over deze goede doelen in De MooiLaarbeekKrant.

Inschrijven
De inschrijvingen worden geopend op 11 februari. Wil jij zeker zijn van je deelname, boek dan snel je tickets. Deze krijg je na betaling per mail toegestuurd. Tickets zijn verkrijgbaar via www.colorfunlaarbeek.nl. Deelname kost €15,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts €7,50.

Color Fun! geeft jou niet alleen een leuke dag, met jouw deelname steun je ook nog eens eerdergenoemde goede doelen! Schrijf je snel in.

 

Fotograaf: Joost Duppen