Afbeelding

Beweging Op d'n Tocht dankt Ganzendonck

Algemeen

Beek en Donk - Tijdens carnaval 2016 is de Beweging in totale verwarring achtergelaten. Na 22 jaar heeft de Ganzendonckse gemeenschap het eindelijk begrepen. Well!? Tijdens 5 dagen Carnaval besloten ze massaal alle beschikbare prijzen aan Op d'n Tocht te schenken. Waarvoor dank.

De volgende prijzen zijn toegevoegd aan onze al van museale waarde zijnde collectie:
De tochtstrip van de Prinsengarde, Twee flessen heel aparte champagne en een fles Schrobbelèr van de Optochtcommissie, De oeuvreprijs van Teugelders van Ganzendonck, De gouden doos van D'n Hort Op, De urste prijs in de Ganzendonckse optocht, De persoonlijke minilama's van de huidige vrouw van de trombonist van de voormalige hofkapel, Ontelbare likes met 'n dronk van Prins Luuk XLIV, De 22 jaar-onbegrepen-schaal van de jury van de Optochtcommissie van Ganzendonck, De Maarten Cleutjens Award van de Neij Prinsengarde, De Verlof trompet van Nummerke 3, Aubades van de Biks Bent, Stoudt, Ganzendonckse Hofkapel, Nummerke 3 en enkele loslopende muzikanten van Nummerke 2, De ZGAKEMV etc. aangevuld met eigen koper van onze René.

Op d'n Tocht dankt alle bezoekers aan ons TVGD Pop-Up Museum (en in het bijzonder onze huisbaas Arno van der Heijden) en de verenigingen die zich hebben ingezet om de Beweging te eren. Na 22 jaar is het tijd om er een punt achter te zetten. Ganzendonck kan zich gaan voorbereiden op een nog fraaier feest: ons 23-jarig jubileum.