Afbeelding

Carnaval bij Sparta'25 ouderwets gezellig

Algemeen

Beek en Donk - De aftrap van de carnaval bij Sparta’25 was op de vrijdag met een 70’s-80’s party. De discodansvloer is de hele avond bezet geweest. De discoknallers van weleer deden het goed bij de goed uitgedoste aanwezigen. De drankjes van toen, Blue Curacao en Pisang Ambon, deden oude tijden herleven.

Op zaterdag startte de jongste jeugd met het verkleedt zaalvoetballen. Onder de leiding van Sparta mascotte Sparty werd er flink gevoetbald. Daarna in optocht naar het clubgebouw. Daar bleek dat de kinderen nog energie genoeg hadden om flink te dansen. Clown Dico was druk om iedereen van een ballonnencreatie te voorzien. De ouders waren ook in grote getallen aanwezig waarvan enkele zelfs zingend het podium gebruikten. De kinderen vermaakte zich daarnaast ook met de opgezette spelletjes. Het was weer een geweldige dag.

Op maandag was er een Familiematinee. Om 13.00 uur stond er een lunch klaar en werd er door circa 40 personen alvast een goede bodem gelegd voor de middag. Vanaf 13.45 baste het feest los. De speciaal ingerichte en verkleinde kantine stroomde aardig vol. De muziek werd overgelaten aan de bezoekers en die wisten er een goede sfeer van te maken. Jong en oud vierde carnaval zoals carnaval moet zijn. De kinderen werden door Sparty, die ook weer aanwezig was, vermaakt en verwend met snoep en drinken. En tegen het einde van de middag werd de friet in schalen op het podium gezet en gretig opgegeten. Ook weer een gezellige middag voor de hele familie in het clubgebouw. Voor de foto’s van de carnaval zie de site van Sparta’25.

Sparta maakt zich nu weer klaar voor de volgende activiteiten. De Spartakwis staat voor 20 februari op het programma. Een dart toernooi is gepland op 19 maart. Voor meer informatie over deze en ander activiteiten zie www.sparta25.nl.