Afbeelding

Succesvolle lancering Stichting ‘A pin for your thoughts

Algemeen

Aarle-Rixtel - De organisatie van Stichting ‘A pin for your thoughts’ kijkt vol trots terug op een succesvolle en drukbezochte lancering van haar stichting tijdens de benefietavond op zaterdag 12 maart in de Couwenbergh te Aarle-Rixtel.

De avond begon om 18.30 uur met een warm onthaal voor alle aanwezigen door gastvrouw en presentatrice Betty (cabaretière Christel de Laat). Op vertoon van het toegangsbewijs stond er voor iedereen een kop koffie of thee klaar en serveerde het team van Gabzz heerlijke mini-cupcakes, voorzien van het logo van de stichting. Na het openingswoord van loco-burgemeester Joan Briels volgde initiatiefneemster en oprichtster van de stichting, Loes van de Laar, met een prachtige en ontroerende speech over haar eigen IVF-traject. Haar persoonlijke ervaring was de aanleiding voor de oprichting van deze stichting die zich met name inzet voor het creëren van bewustzijn en het bespreekbaar maken van vruchtbaarheidsproblematiek. Jos Frederiks, psycholoog en coach bij Vidasense haakte hier naadloos op in met zijn bijdrage over het belang van goede communicatie en het sleutelwoord hierin: bewustzijn. Want om vruchtbaarheidsproblemen bespreekbaar te maken is het essentieel het bewustzijn hiervan te vergroten.

Hierna werd het unieke ‘A pin for your thoughts’-speldje opgespeld bij oprichtsters Loes van de Laar en Charlotte Hendriks en lanceerden zij de nieuwe website www.apinforyourthoughts.nl. Via deze nieuwe site kun je het unieke speldje zelf bestellen, hiermee steun je niet alleen direct andere initiatieven, zoals patiëntenvereniging Freya, maar draag je ook zichtbaar steun uit naar mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Daarnaast kun je op de website terecht voor toegankelijke informatie omtrent vruchtbaarheidsproblematiek, gericht op vrienden, familie en kennissen van stellen met vruchtbaarheidsproblemen én is het mogelijk je eigen ervaringen te delen.

Na het officiële gedeelte volgde een gezellige avond waarop er volop werd geborreld, massaal lootjes werden gekocht voor de loterij en de diverse stands werden bezocht. Om 20.30 uur begon de loterij waar presentatrice Betty, op haar geheel eigen wijze en dankzij alle lokale ondernemers, maar liefst 38 prijzen mocht verloten.

Het was een hele mooie, drukbezochte avond met geweldige opbrengst van €2.500,00. Stichting ‘A pin for your thoughts’ bedankt alle aanwezigen, sponsoren, vrijwilligers, De Couwenbergh, Jos Frederiks, Joan Briels en Christel de Laat voor een onvergetelijke avond met een prachtig resultaat.