Afbeelding

Openbare jaarvergadering Zorg om het Dorp

Algemeen

Mariahout - De openbare jaarvergadering van Zorg om het Dorp vindt plaats vindt op maandag 4 april 20.15 uur in het Buurthuis van Mariahout. Om 20.00 uur staat de koffie klaar.

De jaarvergadering biedt iedereen de mogelijkheid te horen wat er speelt in het dorp Mariahout. Bovendien kunt u vragen stellen en ideeën lanceren voor de toekomst van het dorp. Zeker ook voor het thema ‘duurzaamheid’, dat precies past in het ideaal van duurzame leefbaarheid.

Er vindt ook een bestuurswisseling plaats. Ger Aarts neemt na 13 jaar afscheid van het bestuur. Ger was een van de oprichters van Zorg om het Dorp en is 11 jaar voorzitter geweest en daarna nog 2 jaar secretaris en bestuurslid. Een uitgebreide impressie van haar ZOD-loopbaan is te lezen in de ZOD-Nieuwsbrief. Deze is te downloaden vanaf www.zorgomhetdorp.nl onder ‘nieuws/nieuwsbrief’.

Jouk Lukassen en Ria Lindeman zijn herkiesbaar. Maria Eeuwes is voorgedragen door het bestuur als mogelijk nieuw bestuurslid, maar andere belangstellenden kunnen zich ook nog melden tot uiterlijk 3 april bij het secretariaat.
De avond wordt voorafgegaan door het toneelstuk ‘Zoeken’ dat als thema dementie heeft.

Dit korte toneelstuk dat om 19.00 uur begint en zeer indrukwekkend is, wordt nabesproken door de dorpsondersteuners Manita Herregraven en Suzan de Koning. Aansluitend is er koffie en kan daarna de jaarvergadering beginnen.

De jaarvergadering wordt afgesloten met een foto- en filmcompilatie over Mariahout 2015, gemaakt door Jan Jansen. Het beloofd een mooie avond te worden waar iedereen van harte voor uitgenodigd is.