Afbeelding

Dorpsraad Lieshout start ontmoetingstuin

Algemeen

Lieshout - Als het aan de Dorpsraad ligt komt er achter hoeve 'De Schoot' aan de Vogelenzang een heuse ontmoetingstuin. De bewoners stellen de tuin beschikbaar om een ontmoetingstuin voor iedereen te realiseren.

De tuin van Liessent
De grond aan de Vogelenzang kan vruchtbaar gemaakt worden. En dan is er van alles mogelijk: een moestuin, een bloementuin, een groentetuin, een woeltuin … Noem maar op. Zelfs brede gangpaden worden gemaakt zodat ook rolstoelers hun draai in de tuin kunnen vinden. Het moet een tuin voor iedereen worden, van jong tot oud: Dé tuin van Liessent.

Samenwerking
Samen met de grondeigenaar en een aantal vrijwilligers met groene vingers krijgt dit idee inmiddels vorm. Het Rabofonds van de gemeente Laarbeek-Gemert zorgt voor een belangrijk deel van de financiering. Daarmee investeert de Rabobank in de verbetering van de economische, sociale en culturele omgeving. En dat is heel wat waard, voor iedereen.

Laat de lente maar komen!
Heeft u groene vingers en vindt u het leuk om iets te betekenen voor de ontmoetingstuin? Of heeft u misschien een ander, mooi en nieuw idee voor Lieshout? De Dorpsraad kan financiële ondersteuning bieden vanuit het Rabofonds. Wilt u meer weten? 06-38 775 775 of kijk op www.dorpsraad-lieshout of mail naar info@dorpsraad-lieshout.nl.