Afbeelding

Scouting Beek en Donk langs de deuren

Algemeen

Beek en Donk – Scouting Beek en Donk gaat zich op zaterdag 16 april weer in zetten om de inwoners van Beek en Donk te voorzien van fleurige geraniums en zakken potgrond van 40 liter. De actie wordt gehouden door speltak; de Scouts.

De Scouts zijn kinderen in de leeftijd van 11 tot 14 jaar en komen op zaterdag 16 april tussen 10.00 en 16.00 uur langs zoveel mogelijk deuren in Beek en Donk om huis aan huis de geraniums en of potgrond te verkopen. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de jeugdleden. Welke met de verdiende opbrengsten leuk scoutingactiviteiten kunnen gaan doen tijdens de clubdagen, weekenden en kampen.

Het assortiment bestaat dit jaar uit zakken potgrond van 40 liter, hang en staande geraniums in de kleuren rood en roze. Een geranium kost €1,50 per stuk en 4 voor €5,-, een zak potgrond kost €3,50 per zak en 3 zakken voor €10,-.

Het is voor de scouting helaas niet mogelijk om langs alle deuren te gaan. Als u er zeker van wilt zijn dat uw zware zakken potgrond en of geraniums gratis thuis bezorgd worden, is het mogelijk om vooraf een vrijblijvende bestelling per mail aan actie@scoutingbeekendonk.nl te plaatsen. Vermeld hierin uw adres, het aantal zakken potgrond en of geraniums en dan komen wij deze al op vrijdagavond 15 april bij u thuisbezorgen. Zo loopt u niet het risico dat wij u mislopen en kunt u op zaterdagochtend de geraniums al in uw tuin plaatsen. De betaling vindt plaats tijdens het afleveren van de bestelling.

Wilt u meer weten over de actie, mail dan naar actie@scoutingbeekendonk.nl of neem een kijkje op www.scoutingbeekendonk.nl.