Ophaaldag Rommelmarkt Sparta’25

Algemeen

Beek en Donk - Op sportpark ‘t Heereind vindt op zondag 12 juni de jaarlijkse rommelmarkt van Sparta’25 plaats. Naast de kraamhouders die op de markt een plaatsje huren, heeft Sparta’25 een eigen kraam waar traditiegetrouw veel spullen worden verkocht.

Zij zijn nog op zoek naar spullen die zij op deze markt kunnen verkopen. De opbrengst gaat naar de voetbalclub. Heb je spullen die geschikt zijn voor de rommelmarkt en waar je vanaf wil? Dan komen zij deze desgewenst op zaterdag 21 mei bij je ophalen. Neem contact op met Bas van de Vossenberg (06-53828707, na 16.00 uur) of Gerry Vogels (06-48613727) of stuur een e-mail naar rommelmarkt@sparta25.nl en zij stemmen dan samen af hoe laat de spullen opgehaald worden.
 
Het is ook mogelijk om de spullen aan te leveren bij Sparta'25. Dit kan op elke zaterdag voor de rommelmarkt tussen 9.00 en 13.00 uur. De organisatie kan veel zaken gebruiken zoals speelgoed, puzzels, spiegels, lampen, kleding, maar geen witgoed en meubels. Acceptatie van spullen is in handen van de organisatie. Voor de aangeleverde spullen wordt geen vergoeding gegeven.
 
Verder kun je op 12 juni een kraam of grondplaats huren om zelf je spullen te verkopen. De prijs voor een kraam is €19,00. Een grondplaats kost €7,50 voor 15 m2. In de kantine komt een aparte hoek waar kinderen hun spullen kunnen verkopen. Zij hoeven hiervoor niet te betalen. Wil jij jouw plaats al reserveren of wil je meer informatie? Mail dan naar rommelmarkt@sparta25.nl of kijk op www.sparta25.nl.