Afbeelding

Aanmelden voor Roefeldag Lieshout

Algemeen

Laarbeek – De 20e Roefeldag wordt gehouden op zaterdag 11 juni in alle kernen van Laarbeek. Kinderen van groep 3 tot en met 8 maken dan op een hele leuke manier kennis met allerlei bedrijven en verenigingen in Laarbeek.
Zoals vermeld in het artikel van vorige week volgt er nog extra informatie over het aanmelden van de kinderen in Lieshout.

De inschrijfformulieren voor de roefeldag in Lieshout worden begin april gemaild samen met de nieuwsbrieven van school. Heeft u dit gemist, dan is inschrijven ook mogelijk via de site www.roefeldaglaarbeek.nl/lieshout. De inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden in de speciale roefelbussen op de scholen. Dit is mogelijk tot en met vrijdag 15 april.

Kinderen in Lieshout die speciaal onderwijs volgen, ontvangen thuis een inschrijfformulier. Volgt u kind speciaal onderwijs maar heeft u geen formulier in de bus gehad? Vul dan het inschrijfformulier in op www.roefeldaglaarbeek.nl/lieshout of mail naar lieshout@roefeldaglaarbeek.nl.

Het inschrijven in Beek en Donk is op dit moment al in volle gang. Het inschrijven in Aarle-Rixtel en Mariahout volgt nog.