Afbeelding

Kleurrijke expositie in ’t Oude Raadhuis

Algemeen

Beek en Donk - Het voorjaar is begonnen en dat is te zien in ’t Oude Raadhuis. Kleurrijke schilderijen en verstilde witte kunstwerkjes zijn gecombineerd in een prachtige voorjaarsexpositie.

Met wat verbeelding zie je de koeien zo springen op het schilderij. En als je iets dichterbij kijkt, blijkt er een tweede laag in te zitten door de verborgen Mariabeeldjes in de gezamenlijke ‘NELLA’ werken. Voor de expositie in ’t Oude Raadhuis in Beek en Donk exposeren Nina en Elly een aantal gezamenlijke werken genaamd NELLA.

Nina (Monumentale/Mixed Media)
Thema’s in haar werk zijn Maria, de Drie Gratiën, Chinese karakters en het zelfportret. Naast het verhalende is de herhaling van een motief herkenbaar waardoor structuur en ritme ontstaat. Kijk voor meer info op www.queencharlotte.nl.

Elly (Schilderen, autodidact)
Haar werk bestaat uit schilderijen van dieren en personen en dan voornamelijk portretten. Het liefst schildert ze duidelijke en sprekende aanblikken met doordringende ogen die je een gevoel van herkenning geven. Het kleurgebruik is ook belangrijk in haar werk. Kijk voor meer info op www.ellyverrijt.nl.

De openingstijden zijn op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Nog tot en met 17 april in ’t Oude Raadhuis Beek en Donk. U bent van harte welkom.