Afbeelding

Cursus natuurfotografie bij fotowerkgroep 'Kieknou!'

Algemeen

Laarbeek - Fotowerkgroep Kieknou! (onderdeel van IVN Laarbeek) houdt voor de tweede keer een natuurfotografie-cursus voor iedereen die daar interesse in heeft. Type camera speelt geen rol. De nadruk ligt vooral op het kijken in de natuur.

Hoe zet je bloemen het mooist op de foto? Wanneer is een landschapsfoto geslaagd? Welke invloed speelt omgevingslicht? Zomaar wat vragen die de revue passeren. In twee avonden en een praktijkochtend komen deze onderwerpen aan bod en kijk je voortaan heel anders naar de natuur. De cursus wordt gegeven door het team van Kieknou wat paraat staat om alle vragen over natuurfotografie te beantwoorden.  15, 22 en 26 juni is het al zover. Wacht niet te lang. Interesse? Geef je op bij kieknou1@gmail.com. Locatie is IVN-terrein ‘de Bimd’ aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel. Van de deelnemers vragen ze een bijdrage van €30,00 ter ondersteuning van het IVN.
 
De vrijwilligers van het IVN ondernemen een diversiteit aan activiteiten waarvan de natuurwandelingen en lezingen in clubgebouw ‘de Bimd’ de meest bekende zijn. ‘De Bimd’ is het vertrouwde verbindingspunt voor alle IVN-ers van waaruit activiteiten worden georganiseerd. Hun onderkomen is na vele jaren van dienst toe aan een opknapbeurt. Omdat dergelijke projecten alleen maar kunnen worden ondernomen met behulp van goodwill en sponsoring heeft fotowerkgroep Kieknou! deze cursus georganiseerd als bijdrage aan dit project.
 
IVN (laarbeek) is een vereniging die zich inzet voor educatie over de natuur en duurzaamheid. De leden van de vereniging zetten zich in voor het daadwerkelijk realiseren van de doelstellingen: meer natuur van betere kwaliteit en een gezond milieu.