Infomiddag voor KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - De bibliotheek anno 2016 staat midden in de samenleving. De ontwikkelingen in de samenleving gaan snel. Goed kunnen lezen en goede digitale vaardigheden helpen om de veranderingen bij te kunnen houden. De bibliotheek heeft als doel om bij iedereen het leesplezier te vergroten en bij te dragen aan de taalontwikkeling en de ontwikkeling van digitale vaardigheden. Dit doet de bibliotheek in samenwerking met een aantal belangrijke partners. Zoals het onderwijs en culturele en maatschappelijke organisaties.

Benieuwd naar de bibliotheek anno 2016? Kom dan naar de themabijeenkomst op donderdag 19 mei in het Dorpshuis Lieshout van 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur. Bibliotheek De Lage Beemden verzorgt een presentatie en u kunt terecht met al uw vragen over de abonnementen, het lenen van digitale boeken (E-books), het reserveren of verlengen van boeken, de cursussen digitale vaardigheden en de boekendienst aan huis (dit is een service voor mensen die zelf niet aan de bibliotheek kunnen komen).

Al nieuwsgierig? U vindt een schat aan informatie op de website van de bibliotheek: www.bibliotheeklagebeemden.nl. In verband met de voorbereiding is het prettig als u zich voor deze bijeenkomst even aanmeldt bij de Inloop. Dit kan ook via de mail: kbolieshout@gmail.com.