Afbeelding

Bibliotheek De Lage Beemden zoekt vrijwilligers

Algemeen

Laarbeek - Bibliotheek De Lage Beemden is op zoek naar enthousiaste en actieve vrijwilligers voor de bibliotheken Lieshout, Beek en Donk en Gemert.

Tijdens een deel van de openingsuren zijn er geen medewerkers in de bibliotheek aanwezig. Voor deze onbemande uren zoekt de bibliotheek vrijwilligers, die maximaal tweemaal per week een uur tot anderhalf uur beschikbaar zijn.

De vrijwilliger treedt op als gastvrouw/-heer in de bibliotheek en ruimt boeken en andere bibliotheekmaterialen op. Daarnaast kan de vrijwilliger adviseren en doorverwijzen, ideeën aandragen voor activiteiten en zorg dragen voor een laagdrempelige, inspirerende omgeving voor de klant.

Belangstelling?
Meer informatie staat op www.bibliotheeklagebeemden.nl/vacatures. U kunt uw belangstelling aanmelden bij Charlotte Tulp van Bibliotheek De Lage Beemden (charlottetulp@bibliotheekdlb.nl). Vergeet daarbij naast uw contactgegevens als telefoonnummer en emailadres niet aan te geven welke dagdelen u inzetbaar bent, hoeveel dagdelen u maximaal ingezet wilt worden en voor welke bibliotheekvestiging.