Afbeelding

Cendra presenteerde zich op duurzaamheidsmarkt

Algemeen

Aarle-Rixtel – Cendra heeft zich afgelopen zondag op de duurzaamheidsmarkt bij kasteel Croy in Aarle-Rixtel gepresenteerd met een grote stand in de tent van de kidscorner  op de schapenwei.

Er werden gratis buttons speelgoedvrachtwagens en t-shirts  uitgedeeld. Voor de kids stond gratis drinken klaar. Er was een grote belangstelling naar de werkwijze  en omgaan met tieners door Cendra. Enkele afgevaardigde van omliggende gemeentes namen de tijd om zich goed te oriënteren wat tienerwerk inhoud. Zeer vereerd zijn de vrijwilligers dat ze uitgenodigd waren en zodoende respect kregen voor hun inzet. Veel plezier hebben de vrijwilligers van Cendra beleefd met de kinderen die de tent bezochten en aan de medegebruikers van de tent.

Ook willen ze melden dat de laatste disco matig begon maar in de loop van de avond werd het drukker en is er goed gefeest. Op woensdag 27 juli houden zij hun jaarlijkse vakantiebarbecue waarbij iedereen uitnodigt is van 14.00 uur tot 22.30 uur om gezellig langs te komen om het schooljaar af te sluiten.