Afbeelding

Jubileum Martijn van den Baarplein-festijn

Algemeen

Lieshout – De dames Sabien van de Weijer en Eveline Hermans hebben zaterdag 16 juli voor de 5e keer een heerlijke barbecue voor de omwonenden van het Martijn van den Baarplein gehouden. Voor de kleintjes van het plein stond er een gigantisch springkussen met daarin een heuse discoruimte. Een prachtig buurtinitiatief voor zowel jong als oud.

Omdat het een jubileumjaar is werd er vooraf een leuke fotospeurtocht door Lieshout gehouden, hierbij moesten deelnemers op zoek naar verschillende beelden die te vinden zijn in het prachtige dorp.

Het was een geslaagde avond. De kinderen zaten gezellig rond de vuurkorf marshmallows te roosteren, terwijl de overige aanwezigen zich prima vermaakten onder het genot van een drankje en gezellige muziek. Sabien en Eveline werden nog even in het zonnetje gezet, ze kregen uit handen van Martijn van den Baar een bos bloemen en een heerlijke doos chocolade. Sabien en Eveline, hartelijk dank voor jullie organisatiekwaliteiten, tot volgend jaar en op naar het volgende jubileum.