Afbeelding

Samen kinderboekenweek vieren

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - De kleuters van OBS Het Klokhuis kregen dinsdag 11 oktober bezoek. De groepen 1 en 2 van de Muldershof en de peuters van Fides kwamen gezellig langs. De leerkrachten en de leidsters van de drie locaties wilden graag samen met de groepen de kinderboekenweek vieren.

Want hoe leuk is het wel niet voor de kinderen die al op de basisschool zitten, hun juf van de kinderopvang of van de peuterspeelzaal terug te zien. Voor de kinderen van de voorschoolse opvang is het ook geweldig om samen met hun broertje of zusje een activiteit mee te maken op de basisschool. Iedereen werd dan ook bij binnenkomst hartelijk begroet. De leerkrachten van Het Klokhuis kregen de eer om het prentenboek: 'Hoe Tito zijn neus kwijtspeelde', te presenteren aan de kinderen. Er werd veel gelachen, want juffrouw Femke kon echt heel goed clown spelen en door al die rare fratsen raakte de clownsneus kwijt. Gelukkig werd er op het einde van het verhaal die grote rode neus weer teruggevonden. Na afloop van het toneelstuk liet iedere locatie nog een lied op het podium horen. En dat deden ze echt geweldig goed.

De volgende keer komen we weer samen, maar dan mogen ze allemaal op bezoek bij de Muldershof en daarna nog een keertje samen op bezoek bij Fides! Samen iets organiseren is toch wel heel gezellig!