Prins Hans d'n 3e
Prins Hans d'n 3e

Prinsenreceptie Prins Hans d'n 3e van Ganzegat

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Na het afscheid van Prins Sjonnie en Prinses Marianne werd op 12 november Hans Schepers bij carnavalistisch besluit benoemd tot nieuwe regent van Ganzegat 2017 als Prins Hans d'n 3e door Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat.

Ter gelegenheid van zijn benoeming tot regent van Ganzegat wordt de nieuwe Hoogheid op 17 december een receptie aangeboden in MFC de Dreef van 20.00 tot 22.00 uur. Bij deze nodigt Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat iedereen van harte uit om Prins Hans d'n 3e en zijn Prinses Astrid te komen feliciteren. De receptie wordt muzikaal ondersteund door de Ganzegatse Hofkapel. Na de receptie volgt er nog een gezellig feestje waarbij de muziek wordt verzorgd door de Hofdiscotheek.

De kersverse Hoogheid Prins Hans d'n 3e stelt ieders aanwezigheid zeer op prijs. Het belooft een fantastische avond te worden, 'ut moet echt nie gekke worre'!

Ganzekwekavonden 2017
Ook dit jaar is de zaalcommissie er weer in geslaagd twee avonden en een middag vol amusement en klets van hoog niveau neer te zetten. De Ganzekwekavonden vinden plaats op zaterdag 28 januari en zaterdag 11 februari. De seniorenmiddag is eveneens op zaterdag 28 januari.

Op de 1e Ganzekwekavond betreden de volgende kletsers en amusementsgroepen het podium: Rob van Elst (kletser), Peter van der Maas (kletser), Ganzegatse Dansmariekes, Duo Vreemd (amusement), Alex Wintermans (kletser), Niks en un Bietje (amusment), Frank Schrijen (kletser) en Striepke Veur (amusement).

Op de 2e Ganzekwekavond betreden de volgende kletsers en amusementsgroepen het podium: Dirk Kouwenberg (kletser), Harry Hens (kletser), Ganzegatse Dansmariekes, Gans Anders (amusement), DèVèltOp (amusement), Ton Brekelmans (kletser), Jasper van Gerwen (kletser) en Jeroens Clan (amusement).

Op de seniorenmiddag verschijnt het volgende amusement en kletser ten tonele: Verhinderd (amusement), Gans Anders (amusement), Ganzegatse Dansmariekes, Frans Bevers (kletser) en DèVèltOp (amusement).

Voorverkoop Ganzekwekavonden en Seniorenmiddag
De voorverkoop voor de Ganzekwekavonden vindt plaats op zondag 15 januari in MFC de Dreef. De voorverkoop start om 11.00 uur, de zaal is open om 10.00 uur. De entreeprijs bedraagt €13,50.

Vanaf dinsdag 10 januari zijn de kaarten voor de Seniorenmiddag te koop bij Snoeperij Jantje op de Wilhelminalaan 2 in Aarle-Rixtel. Deze middag is bedoeld voor alle 60+ers van Aarle-Rixtel. De kaarten kosten €6,50 per stuk en is inclusief een kopje koffie of thee.

Ganzegatse Optocht 2017
De Ganzegatse Optocht vindt plaats op zondag 26 februari. Ook dit jaar kunt u weer deelnemen in diverse categorieën. U kunt zich nu al inschrijven voor de optocht via www.ganzegat.nl. Kies op de website voor het tabje 'optocht'. Op deze site kunt u tevens het reglement voor de optocht terugvinden. Bij eventuele vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met het secretariaat. Graag zien zij uw aanmelding voor de optocht tegemoet.