Instuif zaalvoetballen

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - WAC Beek en Donk gaat in samenwerking met Laarbeek Actief weer een zaalvoetbal instuif houden. Deze vindt plaats op vrijdag 30 december vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur in sporthal d'n Ekker te Beek en Donk.

De organisatie hoopt zo om de Laarbeekse jeugd kennis te laten maken met de mooie zaalvoetbalsport. Wie wil er nu niet altijd kunnen voetballen, zonder zich te bekommeren om de weervoorspelling? Maak kennis met dit mooie, snelle en technisch spelletje. Na afloop van je wedstrijd gezellig napraten in het altijd gezellige Sportcafé d'n Ekker en Sportcafé de Klumper? De gastheer en gastdames van deze sportcafés doen er alles aan om je iedere week te vermaken met gezelligheid, een glaasje drinken en een hapje.

Afgelopen jaar hebben verschillende jongens hieraan ook meegedaan en zijn inmiddels actief in de competitie van het WAC Beek en Donk. Misschien is dit nu, de kans voor jou, om ook je intrede te doen in deze competities. Alle jeugd vanaf 14 tot en met 18 jaar kan zich hiervoor inschrijven bij Eric van Heijnsbergen, tel. 06-27325840 of mail: competitieleider.wac@gmail.com of kom langs op donderdagavond in sporthal d`n Ekker.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze instuif. Tot ziens op vrijdag 30 december.