'Coverband Link' (o.a. bekend van Color Fun! 2015)
'Coverband Link' (o.a. bekend van Color Fun! 2015)

OranjeFestival geeft koningsdag weer kleur!

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Het OranjeFestival in Beek en Donk krijgt steeds meer vorm. Het Heuvelplein is op Koningsdag en de avond daarvoor dé plek waar je helemaal gratis samen kunt komen om Nederlands grootste verjaardagsfeestje te vieren.

De geweldige bands 'STOOT' en 'Link', dj's, een hapje en een drankje, heel veel activiteiten voor kinderen, én speciale activiteiten maken Koningsdag in Beek en Donk tot een happening waar jong en oud gewoon bij geweest wil zijn.

De organisatie heeft kosten noch moeite gespaard om deze dag echt weer op de kaart te zetten. Om een en ander voor elkaar te krijgen is, buiten een forse financiële injectie die is gedaan, ook de hulp van vrijwilligers onontbeerlijk. Ze zoeken dan ook mensen die het initiatief van harte ondersteunen en, net zoals de organisatoren zelf, vrijwillig mee willen helpen het tot een succes te maken. Er zijn vrijwilligers nodig om in te kunnen zetten als begeleider van spellen, voor de bardienst, of voor andere kleinere werkzaamheden. Mensen die hiervoor belangstelling hebben wordt gevraagd een email met persoonlijke gegevens te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com. Iedereen mag zelf de tijdstippen bepalen waarop men beschikbaar is.