Open dag bij MooiLaarbeek tijdens Koningsdag

NULL

Open dag bij MooiLaarbeek tijdens Koningsdag.



Beek en Donk – De eerste Koningsdag van Nederland vindt zaterdag plaats. Ook in Laarbeek is het een haast ongeschonden traditie om deze nationale feestdag te vieren. Het Heuvelplein in Beek en Donk staat in het teken van de Oranjemarkt. Ook De MooiLaarbeekKrant neemt hieraan deel en opent op deze dag de deuren.

De MooiLaarbeekKrant werkt hiervoor samen met ‘Onze Toekomst’, een vier- koppige groep die in juni deelneemt aan Alpe D’Huzes (zie het artikel hier- over op deze pagina).
De MooiLaarbeekKrant MooiLaarbeek verhuisde drie maanden geleden naar een nieuw kantoorpand in Beek en Donk – van Heuvelplein 12 naar Heuvelplein 3. Op Koningsdag wil De MooiLaarbeekKrant het pand aan iedereen laten zien die hier interesse in heeft. Maar ook voor vragen, meer in- formatie en op- en aanmerkingen bent u natuurlijk van harte welkom.

Ludiek op de foto.
De groep ‘Onze Toekomst’ zal met een stand voor het pand van De MooiLaarbeekKrant staan. Daarnaast hebben deze twee organisaties samen gezorgd voor een ludieke fotohoek, waar bezoekers met een look-a-like Willem-Alexander en Maxima op de foto kunnen in oranjesferen. Voor slechts €2,00 kunnen bezoekers op de foto. Deze krijgen zij na Koningsdag digitaal toegestuurd. Het totaal op- gehaalde bedrag hiervan gaat naar ‘Onze Toekomst’.

Open dag.
De MooiLaarbeekKrant vind je op Heuvelplein 3 in Beek en Donk. De deuren zijn zaterdag geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!