Financiële ondersteuning OranjeFestival

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Zoals ieder gratis toegankelijk evenement kan ook het nieuwe OranjeFestival niet zonder financiële steun. De organisatie is dan ook bijzonder verheugd dat diverse organisaties en ondernemers gezamenlijk een hele grote bijdrage leveren.

De Dorpsraad Beek en Donk heeft een bedrag van €1.750,00 beschikbaar gesteld om Koningsdag in Beek en Donk nieuw leven in te blazen. Ook de Stichting Oranje comité Beek en Donk helpt mee de organisatie mogelijk te maken. Zij hebben een bedrag van €1.250,00 vrijgemaakt. De gemeente Laarbeek heeft voor dit jaar een subsidie van €1.000,00 toegekend. De grootste sponsoren zijn Café Zaal de Tapperij, Café Zaal v.d. Burgt en Café Thuis. "Deze laatste 3 hebben hun nek uitgestoken om mee te helpen Koningsdag in Beek en Donk weer op de kaart te zetten. Eigen commerciële belangen hebben zij daarbij aan de kant geschoven. Dit verdiend echt een grote pluim voor deze ondernemers die, net zoals de stichting Color Fun!, de leefbaarheid in eigen dorp hoog in het vaandel hebben staan", zegt Ans van de Kerkhof namens de stichting.

Bestuurslid Yvonne Faust vervolgt: "Als stichting Color Fun! willen wij iedereen die zijn/haar (financiële) steentje bijdraagt aan het OranjeFestival welgemeend bedanken. Zonder hen is het echt onmogelijk een dergelijk, veel geld kostend, evenement te organiseren." Het OranjeFestival vindt plaats op 26 april Koningsnacht tussen 20.00 en 01.30 uur en op Koningsdag 27 april tussen 10.30 en 22.00 uur op en rond het Heuvelplein in Beek en Donk. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar muziekcentrum het Anker. De entree is beide dagen gratis.