Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor muziekvereniging O&U zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl een penningmeester. De vereniging is goed gestructureerd en financieel gezond.

Je hebt een opleiding gevolgd waarin het financieel beheer een belangrijke plaats had. Je bent in staat de vertaling van beleid naar cijfers en van cijfers naar beleid inzichtelijk te maken voor bestuurs- en overige leden. Je kunt in het algemeen en dagelijks bestuur meedenken over het geheel aan beleidszaken. Beschikbaarheid: 3 a 4 uur per week (afhankelijk van periode in het jaar)

Voor Zorghoeve de Malbergh in Beek en Donk, zoeken zij iemand die de (fruit)bomen en struiken op het erf van de zorgboerderij, bij kan houden. Je kunt denken aan 1 ochtend of dag in de week. Het is makkelijk als je al verstand hebt van bomen, maar er is een andere vrijwilliger die je dit ook uit kan leggen.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.