Vlnr: Fedor Heijl, Patrick v.d. Heuvel en Ferdi Raijmakers
Vlnr: Fedor Heijl, Patrick v.d. Heuvel en Ferdi Raijmakers

Kampioenen bij indoor competitie D'n Ouwe Toren

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De kampioenswedstrijd van de indoor zondagochtend competitie is afgelopen zondag gespeeld bij D'n Ouwe Toren.

Na tien gespeelde wedstrijden zijn Fedor Heijl, Patrick v.d. Heuvel en Ferdi Raijmakers kampioen geworden met 16 punten.

De titelhouder van 2016 was er alles aan gelegen deze te prolongeren nu Stijn v.d. Burgt, die vorig seizoen deel uitmaakte van het kampioensteam, in verband met een buitenlands avontuur niet inzetbaar was. Niemand minder dan Fedor Heijl werd bereid gevonden dit grote gemis op te vangen, en met succes!

Lange tijd zag het ernaar uit dat de in vorm verkerende Roland Megens en Jan Crooijmans er met de titel vandoor zouden gaan maar helaas voor hen werd de cruciale wedstrijd op zondag 26 maart met 10-9 in het voordeel van de kampioenen beslist.

Wanneer er tennisliefhebbers zijn die zich aan willen melden voor deze leuke competitie op zondagochtend in tennishal D'n Ouwe Toren voor het seizoen 2017/2018, graag contact opnemen met Daisy v/d Rijdt, tel. 0492-463664.