Hike (Zomerkamp 2016)
Hike (Zomerkamp 2016)

Scouts Beek en Donk verkopen bloemen en potgrond

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Scouting Beek en Donk gaat op Paaszaterdag 15 april langs de deuren van de inwoners van Beek en Donk om huis aan huis zakken potgrond van 40 liter, Hang en staande geraniums, Lobelia's, bacopa's en petunia's te verkopen.

De bloemen en potgrond worden verkocht door speltak de Scouts. De Scouts zijn leden in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar oud. De opbrengsten die de Scouts hiermee ophalen komen volledig ten goede van hun zelf, welke dit jaar ook nog een jubileumjaar hebben. Scouting Beek en Donk bestaat namelijk 60 jaar! Tijdens het aankomende hemelvaart weekend wordt dit grootst gevierd voor alle leden van Scouting Beek en Donk door middel van een Jubileum kamp.

Op zaterdag 15 april zullen de Scouts tussen 10.00 en 16.00 uur met de bloemen en potgrond Beek en Donk trekken. Mocht u zaterdag 15 april nu niet thuis zijn of niet het risico willen lopen dat u de Scouts mis loopt, dan hebben de Scouts daar een oplossing voor gevonden! Via de website: actie.scoutingbeekendonk.nl kunt u vooraf een bestelling plaatsen. Deze bestelling wordt dan bezorgd op vrijdagavond 14 april. De betaling vind pas plaats tijdens de levering.

De scouts vragen voor 1 zak potgrand van 40 liter €3,50 en 3 zakken voor €10,-. De (Hang) geraniums, Lobelia's, bacopa's of petunia's kosten €1,50 per stuk en 4 stuks voor €5,-.

Mocht je nu nog twijfelen welke bloemen het mooist zullen staan in je tuin, dan kun je via actie.scoutingbeekendonk.nl afbeeldingen van het assortiment zien. Wil je meer weten over Scouting beek en donk of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de Scouts via actie@scoutingbeekendonk.nl of neem een kijkje op www.scoutingbeekendonk.nl of Facebook!