Geranium- en potgrondactie Scouting Beek en Donk

NULL

Geranium- en potgrondactie Scouting Beek en Donk

 

Beek en Donk – De Scouts van Scouting Beek en Donk komen op zaterdag 5 april tussen 10:00 en 16:00 uur langs de deuren in Beek en Donk om geraniums en potgrond te verkopen.

Assortiment
Het assortiment bestaat dit jaar uit zakken potgrond van 40 liter, hang en staande geraniums in de kleuren rood en roze. Een geranium kost €1,50 per stuk en 4 stuks voor €5,00. Een zak potgrond kost €3,50 per zak en 3 zakken voor €10,00.

Bestelling
Het is voor hen helaas niet mogelijk om langs alle deuren te gaan. Als men er zeker van wil zijn dat de zware zakken potgrond en/of geraniums gratis thuis bezorgd worden, is het mogelijk om vooraf een vrijblijvende bestelling per mail aan actie@scoutingbeekendonk.nl te plaatsen. Vermeld hierin het adres, het aantal zakken potgrond en of geraniums en dan komen zij deze al op vrijdagavond 4 april bij u thuis bezorgen. Zo loopt men niet het risico dat zij u mislopen en kunt u op zaterdagochtend de geraniums al in de tuin plaatsen. De betaling vindt plaats tijdens het afleveren van de bestelling.

De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de jeugdleden van Scouting Beek en Donk, hiervan gaan zij allerlei leuke scoutingactiviteiten doen tijdens het zomerkamp en de clubdagen.

Wilt u meer weten over de actie, mail dan naar actie@scoutingbeekendonk.nl of neem een kijkje op de website www.scoutingbeekendonk.nl.