Activiteiten bij KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - Biljartclub Nooit Volleerd van Seniorenvereniging/KBO Lieshout houdt van maandag 8 tot en met zaterdag 20 mei het jaarlijkse driebandentoernooi.

Er wordt gespeeld in de A, B, en C klasse. Laarbeekse biljarters en leden van een Laarbeekse biljartvereniging kunnen hieraan deelnemen. De wedstrijden zijn in het Dorpshuis van Lieshout. Aanvang van de wedstrijden is 13.00 uur. De laatste wedstrijd begint iedere dag om 22.30 uur. Op de finaledagen zijn de tijden anders. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Eten
Op dinsdag 9 mei gaan de Lieshoutse senioren samen uit eten bij Herberg Grotelshof in Bakel. 'Samen uit eten' is een traditie die elke keer weer veel deelnemers trekt en voor een gezellige avond zorgt.

Supersenioren Verwendag
Dit jaar vindt de Supersenioren Verwendag plaats op donderdag 18 mei. Deze dag is bedoeld voor de 85-plussers en leden die niet meer zo gemakkelijk mee kunnen doen aan de overige activiteiten. De Supersenioren zijn welkom in de Hofkamer van Franciscushof voor een muzikale middag en een high tea. De muziek wordt verzorgd door De Vrolijke Vijf uit Mariahout. Heeft u geen vervoer? Geen probleem, laat het even weten en u wordt opgehaald. De prijs voor deze middag is €2,00 voor leden en €5,00 voor niet-leden. Aanmelden bij de Inloop of telefonisch bij mevrouw Elly Kuijlaars, tel. 0499-422913 of 06-12909812.

Inloop
Heeft u belangstelling voor de activiteiten van Seniorenvereniging/KBO Lieshout? Loop dan eens binnen bij de Inloop. Iedere dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. Er zijn altijd leden van het bestuur aanwezig om uw vragen te beantwoorden en zij zien u graag komen! Met ingang van 2 mei is de avondinloop komen te vervallen, er was te weinig belangstelling voor.