Laarbeek United O13
Laarbeek United O13

Lastig toernooi voor Laarbeek United O13

Sportnieuws Sport

Laarbeek - Op een sterk bezet toernooi in Bergen op Zoom heeft Laarbeek United O13 met wisselend succes gepresteerd. De eerste wedstrijd tegen JVOZ, een divisie team, dat spelers opleidt voor het betaalde voetbal, werd kansloos met 3-0 verloren. De daarop volgende wedstrijd tegen KVC Westerlo uit België liet een agressief en goed voetballend Laarbeek United zien.

Vooral de verdediging was goed georganiseerd en gaf geen kansen weg. 0-0 was uiteindelijk de verdiende uitslag. Heel knap. De volgende wedstrijd tegen Bavel ging lange tijd gelijk op, met over een weer kansen. Een bal op de paal van Laarbeek verdiende een beter lot. Even later was het wel raak, maar helaas voor Bavel, 0-1. Jammer, want hier zat meer in. Inmiddels liep de temperatuur op naar 30 graden en dat speelde de teams duidelijk parten. Tegen VV Spijkenisse was de fut er uit en werd met 2-0 verloren. De laatste wedstrijd werd een kraker tegen het Engelse Brooklands Dragons. Beide teams wilden hun laatste wedstrijd winnen. Laarbeek United kwam gedreven uit de startblokken en scoorde direct 1-0. Kort daarop kwamen de Engelsen terug en bogen de stand om naar 1-2, het werd zelfs nog 1-3, waarna Laarbeek terug knokte naar 2-3, even later 2-4. Nog eenmaal werden de mouwen opgestroopt en werd nog eenmaal gescoord: 3-4. De tijd, die nog restte, was te kort om de verdiende 4-4 te kunnen scoren, jammer.

Terugkijkend was het een zeer sterk bezet toernooi. De begeleidingsgroep Laarbeek United O13 hoopt dat de spelers er veel van hebben geleerd en dit bij hun vereniging laten zien. Het was fijn om met jullie dit seizoen te werken, bedankt.