Krijn van Lieshout (1) werd judoka van het jaar. Op 2 Nils van Velthooven en op 3 Niek van Berkel
Krijn van Lieshout (1) werd judoka van het jaar. Op 2 Nils van Velthooven en op 3 Niek van Berkel

Krijn van Lieshout judoka van het jaar

Sportnieuws Sport

Mariahout - Judoclub Mariahout heeft maandag 3 juli de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Dit zijn onderlinge wedstrijdjes door de judoka's van de club. De judoka's deden erg hun best om een mooi plaatsje op het podium te veroveren.

Er werd fel gestreden en ook door de judoka's die voor het eerst aan een wedstrijd meededen werd goed tegenstand geboden. Iedereen mocht na afloop een mooi prijsje en een lekker zakje chips in ontvangst nemen. De uitslagen waren als volgt:

Poule 1: 1e Tijs van Zeeland, 2e Lenn van de Heuvel, 3e Jasper van Boekel, 4e Tim Gielens
Poule 2: 1e Krijn van Lieshout, 2e Ilko Swinkels, 3e Daan van Boekel, 4e Robin van Kessel, 5e Bas Leenders
Poule 3: 1e Niek van Berkel, 2e Nils van Velthooven, 3e Sander Leenders, 4e Noa Corsten.

Ter afsluiting werd ook de judoka van het jaar bekend gemaakt. De judoka's krijgen gedurende het jaar punten voor verschillende onderdelen. Voor de behaalde resultaten bij deelname aan wedstrijden, examen en het deelnemen aan activiteiten die Judoclub Mariahout organiseert. Judoka van het jaar 2017 is Krijn van Lieshout met een totaal van 104 punten. De tweede prijs was voor Nils van Velhooven met een puntentotaal van 94,5 punten. Niek van Berkel behaalde met 83,5 punten mocht daarmee dit jaar een derde prijs in ontvangst nemen. Deze drie prijswinnaars kregen een mooie grote beker. Volgende week is de laatste les voor de zomervakantie. Na de vakantie starten ze weer op maandag 28 augustus. Bestuur en trainers wensen iedereen alvast een fijne en sportieve vakantie toe!