Joan Briels
Joan Briels

Joan Briels verkozen tot lijsttrekker De Werkgroep

Politiek nieuws

Laarbeek - Tijdens de algemene ledenvergadering van politieke partij De Werkgroep is Joan Briels voor de tweede keer verkozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen. Hoogste nieuwkomer op de kieslijst is Nicole Verhoeven uit Aarle-Rixtel die de tweede plek inneemt. Zij vervangt daarmee Ben Swinkels die heeft aangegeven de actieve politiek te willen verlaten.

Nicole is 'een echte Aarlese' die haar sporen in het verenigingsleven heeft verdiend, Laarbeek goed kent en met een frisse blik de politiek in komt. Zij is als zelfstandig adviseur en manager werkzaam binnen de zorg. De lijst wordt verder aangevuld met de vertrouwde gezichten Rick van Bree, Jos Gruijters, Veerle van Schaijk en Erik van Haperen. Daarnaast neemt nieuwkomer René van Heugten uit Beek en Donk, docent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, een verkiesbare plaats op de kieslijst in.

Met deze sterke mix van ervaring en vernieuwing gaat De Werkgroep vol vertrouwen de verkiezingen in. Samen willen zij zich graag inzetten voor de belangen van de inwoners. Nu en in de toekomst!

Joan Briels