Kinderchampagne voor de jeugd
Kinderchampagne voor de jeugd

Zeer drukke nieuwjaarsreceptie bij BC Mixed

Sport Algemeen

Beek en Donk – Ook in het nieuwe jaar wordt er bij Badmintonclub Mixed weer veel georganiseerd voor alle leden. Op vrijdag 5 januari begon dat met de nieuwjaarsreceptie. De jeugd werd voor het begin van de training verrast met kinderchampagne. De senioren kwamen traditioneel samen in de kantine. Daar werd geproost op een sportief en gezond 2018 en konden de leden genieten van een heerlijk warm en koud buffet.

De jeugdtraining begon met een knallende kurk en dienbladen vol overheerlijke kinderchampagne. Bij de mini's en de jeugd in het eerste uur volgde een rustige training om het nieuwe jaar goed te beginnen. Nadat de jeugd van het tweede uur geproost hadden met hun bubbels werd daar een husseltoernooitje georganiseerd. Alle rackets gaan dan op een hoop en er worden steeds twee koppels aan elkaar verbonden door willekeurig vier rackets uit de stapel te pakken. Dat levert verrassende combinaties op.

Bij de senioren was het erg druk. Dat is traditioneel zo tijdens de avond van de nieuwjaarsreceptie. Ook leden die door blessures tijdelijk aan de kant staan komen dan toch even naar de zaal voor een gezellige avond. Om half elf sprak voorzitter Ton Slaets samen met de andere bestuursleden de ruim 60 aanwezigen kort toe en werd er geproost op een gezond en sportief 2018. Daarna werd een heerlijk koud en warm buffet geopend dat ook dit jaar weer aangeboden werd door Hans van Gend, uitbater van Sportcafé d'n Ekker. De vrijwilligers van de activiteitencommissie hebben het buffet helemaal klaar gemaakt. Het bleef nog lang druk en gezellig in de kantine.

Voor meer informatie kijk je op bcmixed.nl en volg je de vereniging op social media.