Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie BC Mixed zeer druk bezocht

Sportnieuws

Beek en Donk – De drukte in de zaal deed het al vermoeden. De kantine van sporthal d’n Ekker zou wel eens flink vol kunnen lopen voor de nieuwjaarsreceptie. De badmintonners van Mixed hadden drie weken stilgelegen en waren blij om weer te kunnen sporten. Na een fanatieke training, mooie wedstrijden en een welverdiende douche gingen ruim 60 seniorenleden proosten op het nieuwe jaar.

BC Mixed Open Jeugdtoernooi
Ook bij de jeugdtraining was de zaal vol en werd er fanatiek getraind. In de jeugdcompetitie zijn de meeste teams immers al weer aan de tweede helft begonnen. Bovendien staat op 31 januari aanstaande het Open Jeugdtoernooi van BC Mixed voor de deur. Daar wordt door de jeugd en de begeleiders de komende weken naar toe gewerkt. In totaal zullen ruim 100 jeugdbadmintonners uit de hele regio in diverse klassen strijden om de prijzen. De toernooicommissie is al druk bezig met de voorbereidingen. De tellers worden geregeld, de prijzen zijn besteld en aan een leuke attentie voor de deelnemers is gedacht. Het belooft een mooi toernooi te worden.

Nieuwjaarsreceptie
Rond de klok van elf uur waren alle seniorenleden zover om te proosten op het nieuwe jaar. Een jaar waarin BC Mixed het 55-jarig bestaan viert. Niet al te uitbundig, maar er wordt wel op een leuke manier aandacht aan besteed. Daarover zal de komende maanden nog bericht worden. Voorzitter Ton Slaets, geflankeerd door zijn medebestuursleden, sprak een kort woordje en nam afscheid van de vaste bardame Hilly van Rixtel. De receptie was prima verzorgd door de activiteiten commissie. Een lekker glas champagne om te proosten, een heerlijk koud en warm buffet en natuurlijk lekkere drankjes aan de bar. Het bleef erg lang heel druk en gezellig.

De komende weken en maanden is de kalender van BC Mixed weer goed gevuld. Na het Open Jeugdtoernooi van 31 januari volgt op 20 februari de jaarlijkse vrijwilligersavond. Voor de volledige kalender, foto’s en andere berichten kijk je op www.bcmixed.nl en volg je hen op Facebook, Twitter en Instagram.